VA voor ZZP'ers en het MKB!

CHB Content kalender
februari 2019
M D W D V Z Z
« nov   apr »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u mij altijd per e-mail een bericht sturen, maar bellen kan uiteraard ook.

christa@chbcontent.com
06 - 515 626 04

CHB Content > CHB Nieuws  > Video maken met je smartphone?
Smartphone video

Video maken met je smartphone?

Sinds 2 jaar ben ik werkzaam als Virtueel Assistent, maar voorheen heb ik ruim 12 jaar in de media als productieleider gewerkt bij verschillende productiemaatschappijen en televisieomroepen.

Nu, als VA, ondersteun ik ZZP’ers en het MKB in hun strijd tegen de klok op het gebied van social mediamarketing, officemanagement en bedrijfsevenementen.

Als onderdeel van de social mediamarketing is het maken van een video een steeds prominentere plek gaan innemen. Niet alleen op social media, maar ook als onderdeel van een website of ter ondersteuning van lesmateriaal.

Was in het begin de kwaliteit van de filmpjes nog niet zo belangrijk, tegenwoordig wil men wel  kwalitatief betere (en mooiere) video’s bekijken. En dat kan ook! Je kunt nog steeds met je smartphone hele mooie filmpjes maken, zonder dat de kwaliteit daar onder lijdt.

Daarom help ik ondernemers hoe je op een simpele manier niet alleen aan goed videomateriaal komt, maar ook hoe je dat met een eenvoudig edit-programma, ook vanaf je telefoon, kunt monteren.

Christa Bastiaan

Als Virtueel Assistent ondersteun ik ondernemers in hun strijd tegen de klok op het gebied van social mediamarketing, officemanagement en bedrijfsevenementen. En ik loop niet 1x in de weg!

No Comments

Leave a reply