VA voor ZZP'ers en het MKB!

CHB Content kalender
maart 2020
M D W D V Z Z
« apr    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u mij altijd per e-mail een bericht sturen, maar bellen kan uiteraard ook.

christa@chbcontent.com
06 - 515 626 04

Contact

Ondanks het feit dat er steeds meer ondernemers een Virtueel Assistent in de arm nemen, is het hebben van een VA nog steeds geen vanzelfsprekendheid. En dat is vreselijk jammer, want het geeft een hoop rust als U weet dat de dagelijkse werklast gedaan wordt terwijl U aan het ondernemen bent. En ik weet zeker dat U al tijdens het gesprek enthousiast wordt van de ruimte die in het verschiet ligt als ik U ondersteun. Ik ben per uur, ad-hoc, tijdelijk, structureel of projectmatig in te huren. Een VA dient Uw gemak, is flexibel en altijd voordelig!

Onder het genot van een kop koffie, thee of iets anders, wil ik met alle liefde vertellen over mijn mooie vak. Dus laat je gegevens hier achter of bel mij, dan kunnen we snel aan de slag!CHB Content

Libellemeent 103

1218 CK HILVERSUM

06 - 515 626 04

christa@chbcontent.com

Referenties

Christa is een ontzorger pur sang, ze is helder in haar communicatie en schakelt snel en afspraak is afspraak. Ze is van vele markten thuis en weet de weg in de wereld van online media. Heel fijn om de ondersteuning van Christa in te roepen waar nodig zodat ik mij met mijn core business kan blijven bezighouden.

Vasenna B.V.
Ingrid Vasenna

Christa is voor mij echt een administratieve 'rots in de branding'. Ze werkt snel, accuraat en denkt goed mee. Het geeft mij als ondernemer rust te weten dat mijn backoffice in goede handen is. Daarnaast bespaar ik veel tijd die ik met veel plezier in de ontwikkeling van mijn bedrijf stop. Ik ben supertevreden over Christa als mijn VA!

MvB Inzicht
Marleen van Baal

Ze is een topper die snel en accuraat helpt, begrijpelijke uitleg geeft en altijd op de achtergrond aanwezig blijft voor goede adviezen.

Siem
Simone Hagenouw

Christa is een competente collega, die op een prettige manier de voortgang van het productieproces begeleidt en checkt zodat anderen hun werk ook goed kunnen doen. Ze zet een goed evenement neer ongeacht het budget!

BeeMotion
Bert Penraat & Erik Louw

Christa heeft van haar passie haar werk weten te maken; zij weet met de juiste sfeer heldere en pakkende teksten te schrijven die de nieuwsgiergheid van de lezers op social media weet te prikkelen.

Ankeveen Artistique
Ingrid Jeurissen