VA voor ZZP'ers en het MKB!

CHB Content kalender
maart 2020
M D W D V Z Z
« apr    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u mij altijd per e-mail een bericht sturen, maar bellen kan uiteraard ook.

christa@chbcontent.com
06 - 515 626 04

Content voor Websites & Video

Content voor Website

Een website is vandaag de dag de etalage van vroeger. Maar zo’n moderne etalage vraagt wel om een totaal andere aanpak. Consumenten willen snel en makkelijk aan hun informatie komen, zittend vanachter hun smartphone, laptop of computer.

Dus om zichtbaar te zijn in de onlinewereld is het hebben van een overzichtelijke website voor veel ondernemingen een noodzakelijk kwaad. Maar het maken van goede content voor Uw website is lastig en het onderhouden daarvan al helemaal. In veel gevallen neemt het te veel tijd in beslag en is het helaas het eerste wat van het prioriteitenlijstje verdwijnt. U wilt wel blijven groeien, maar ook doen waar U goed in bent: ondernemen! Nieuwe klanten komen alleen als ze weten wat er te koop is en die informatie moet meteen te vinden zijn en vooral begrijpelijk te lezen.

Schrijven van teksten

CHB Content is er als Virtueel Assistent op gericht om bedrijven hierin te assisteren en op de juiste kanalen zichtbaar te worden èn te blijven. Want kwantiteit en kwaliteit gaan hier hand in hand. Denk bijvoorbeeld aan blogs en korte pakkende teksten met een duidelijke boodschap, gericht op de juiste doelgroep. Maar denk ook aan het redigeren van bestaande teksten en/of het schrijven van nieuwe content.

Videocontent

Wat heden ten dage ook zo enorm belangrijk is om boven het maaiveld uit te steken: het maken van videocontent. Filmpjes die in een oogopslag laten zien waar Uw bedrijf voor staat en wat er te koop is. Zowel voor de website als voor Social Media: daar kan geen ellenlange tekst tegenop! CHB Content kan U niet alleen ondersteunen bij het maken van die content, maar ook bij het creëren ervan.

CHB Online Marketing

Kort samengevat verzorg ik als Virtueel Assistent op het gebied van Online Marketing:

  • Het schrijven, redigeren en updaten van website teksten,
  • Het maken van beeldmateriaal (Canva) voor social media,
  • SEO optimalisatie,
  • Workshop “Zelf content creëren met Uw smartphone”.
  • Produceren van bedrijfsvideo’s.

Referenties CHB Content

Christa is een ontzorger pur sang, ze is helder in haar communicatie en schakelt snel en afspraak is afspraak. Ze is van vele markten thuis en weet de weg in de wereld van online media. Heel fijn om de ondersteuning van Christa in te roepen waar nodig zodat ik mij met mijn core business kan blijven bezighouden.

Vasenna B.V.
Ingrid Vasenna

Christa is voor mij echt een administratieve 'rots in de branding'. Ze werkt snel, accuraat en denkt goed mee. Het geeft mij als ondernemer rust te weten dat mijn backoffice in goede handen is. Daarnaast bespaar ik veel tijd die ik met veel plezier in de ontwikkeling van mijn bedrijf stop. Ik ben supertevreden over Christa als mijn VA!

MvB Inzicht
Marleen van Baal

Ze is een topper die snel en accuraat helpt, begrijpelijke uitleg geeft en altijd op de achtergrond aanwezig blijft voor goede adviezen.

Siem
Simone Hagenouw

Christa is een competente collega, die op een prettige manier de voortgang van het productieproces begeleidt en checkt zodat anderen hun werk ook goed kunnen doen. Ze zet een goed evenement neer ongeacht het budget!

BeeMotion
Bert Penraat & Erik Louw

Christa heeft van haar passie haar werk weten te maken; zij weet met de juiste sfeer heldere en pakkende teksten te schrijven die de nieuwsgiergheid van de lezers op social media weet te prikkelen.

Ankeveen Artistique
Ingrid Jeurissen