VA voor ZZP'ers en het MKB!

CHB Content kalender
maart 2020
M D W D V Z Z
« apr    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u mij altijd per e-mail een bericht sturen, maar bellen kan uiteraard ook.

christa@chbcontent.com
06 - 515 626 04

Office-management

Secretarieel

Dagelijks terugkerende taken die niets met ondernemen te maken hebben kunnen een steeds grotere last worden. Zonder het te beseffen wordt het doen van secretariële taken een hoofdtaak, terwijl Uw eigen onderneming meer aandacht zou moeten krijgen. Want U wil wel groeien, maar U heeft geen budget voor een fulltime medewerker. Laat staan dat er ruimte is om een helpende hand zijn of haar eigen kantoorplek te bieden.

Back-office

Maar vandaag de dag is het niet noodzakelijk om voor elke werknemer daadwerkelijk een office-management in te richten met bureau, computer en telefoon. Alles kan tegenwoordig online, op afstand – virtueel! Dus waarom dan niet back-office op afstand? Een VA die alle hand- en spandiensten verricht waar U eigenlijk helemaal geen tijd voor heeft en waardoor U Uw handen vrij houdt om Uw onderneming te laten doorgroeien? Voor het klaarzetten van de administratie voor de boekhouder tot het tijdelijk aannemen van de telefoon. Voor het agenda- en E-mailbeheer tot het opschonen van het CRM systeem. En alles, behalve het brengen van de koffie, hoeft niet op locatie maar kan op virtuele afstand!

Organiseren

Daarnaast kan ik U, door mijn jarenlange ervaring als Productieleider, van A tot Z ontlasten op het gebied van het organiseren van bijeenkomsten, workshops en trainingen: het zoeken van een geschikte locatie, het opstellen en versturen van uitnodigingen en de gehele coördinatie op de dag zelf.

Waarom nog langer wachten? Ik sta, als persoonlijk assistent, te trappelen om bergen werk uit handen te nemen. En ik zal er voor zorgen dat ik niet 1 keer in de weg loop!

  • E-mail- en agendabeheer
  • Het opstellen en versturen van nieuwsbrieven
  • Organiseren van bijeenkomsten, workshops en seminars
  • Declaraties invoeren en facturen versturen
  • Opschonen en bijhouden van CRM

Referenties CHB Content

Christa is een ontzorger pur sang, ze is helder in haar communicatie en schakelt snel en afspraak is afspraak. Ze is van vele markten thuis en weet de weg in de wereld van online media. Heel fijn om de ondersteuning van Christa in te roepen waar nodig zodat ik mij met mijn core business kan blijven bezighouden.

Vasenna B.V.
Ingrid Vasenna

Christa is voor mij echt een administratieve 'rots in de branding'. Ze werkt snel, accuraat en denkt goed mee. Het geeft mij als ondernemer rust te weten dat mijn backoffice in goede handen is. Daarnaast bespaar ik veel tijd die ik met veel plezier in de ontwikkeling van mijn bedrijf stop. Ik ben supertevreden over Christa als mijn VA!

MvB Inzicht
Marleen van Baal

Ze is een topper die snel en accuraat helpt, begrijpelijke uitleg geeft en altijd op de achtergrond aanwezig blijft voor goede adviezen.

Siem
Simone Hagenouw

Christa is een competente collega, die op een prettige manier de voortgang van het productieproces begeleidt en checkt zodat anderen hun werk ook goed kunnen doen. Ze zet een goed evenement neer ongeacht het budget!

BeeMotion
Bert Penraat & Erik Louw

Christa heeft van haar passie haar werk weten te maken; zij weet met de juiste sfeer heldere en pakkende teksten te schrijven die de nieuwsgiergheid van de lezers op social media weet te prikkelen.

Ankeveen Artistique
Ingrid Jeurissen