VA voor ZZP'ers en het MKB!

CHB Content kalender
maart 2020
M D W D V Z Z
« apr    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u mij altijd per e-mail een bericht sturen, maar bellen kan uiteraard ook.

christa@chbcontent.com
06 - 515 626 04

CHB Social Media

CHB Content kan U als geen ander helpen met de dialoog en ondersteunt U graag met Uw Social Mediamarketing:

  • Social Media berichten plaatsten op onder andere LinkedIn, Facebook en Instagram;
  • Reacties op geposte berichten beantwoorden, of belanghebbende berichten van concullega’s;
  • Een Contentkalender bijhouden en statistieken volgen.

Social Media

Zichtbaar op Social Media

Zichtbaar zijn op Social Media vergt een hoge mate van zelfdiscipline. Uw bedrijf af en toe laten verschijnen via de kanalen van LinkedIn, Facebook of Instagram is vandaag de dag niet meer voldoende. Regelmatig van U laten horen met inhoudelijk relevante content is essentieel en als zelfstandig ondernemer heeft U daar helemaal geen tijd voor. Helemaal niet om naast het posten van berichten, ook nog eens online een gesprek aan te gaan met potentiële klanten. Terwijl U met Social Mediamarketing enorm veel rendement kan behalen! Naamsbekendheid begint met posten op de juiste kanalen met de juiste content.

Contentkalender

Het is dan heel prettig om een Virtueel Assistent in de arm te hebben die voor U een Contentkalender bijhoudt, de stroom aan informatie filtert en de dialoog met Uw klanten aangaat. Onderaan de streep krijgt U dan alleen de belangrijkste informatie op een online presenteerblaadje aangereikt.

Referenties CHB Content

Christa is een ontzorger pur sang, ze is helder in haar communicatie en schakelt snel en afspraak is afspraak. Ze is van vele markten thuis en weet de weg in de wereld van online media. Heel fijn om de ondersteuning van Christa in te roepen waar nodig zodat ik mij met mijn core business kan blijven bezighouden.

Vasenna B.V.
Ingrid Vasenna

Christa is voor mij echt een administratieve 'rots in de branding'. Ze werkt snel, accuraat en denkt goed mee. Het geeft mij als ondernemer rust te weten dat mijn backoffice in goede handen is. Daarnaast bespaar ik veel tijd die ik met veel plezier in de ontwikkeling van mijn bedrijf stop. Ik ben supertevreden over Christa als mijn VA!

MvB Inzicht
Marleen van Baal

Ze is een topper die snel en accuraat helpt, begrijpelijke uitleg geeft en altijd op de achtergrond aanwezig blijft voor goede adviezen.

Siem
Simone Hagenouw

Christa is een competente collega, die op een prettige manier de voortgang van het productieproces begeleidt en checkt zodat anderen hun werk ook goed kunnen doen. Ze zet een goed evenement neer ongeacht het budget!

BeeMotion
Bert Penraat & Erik Louw

Christa heeft van haar passie haar werk weten te maken; zij weet met de juiste sfeer heldere en pakkende teksten te schrijven die de nieuwsgiergheid van de lezers op social media weet te prikkelen.

Ankeveen Artistique
Ingrid Jeurissen