VA voor ZZP'ers en het MKB!

CHB Content kalender
maart 2020
M D W D V Z Z
« apr    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u mij altijd per e-mail een bericht sturen, maar bellen kan uiteraard ook.

christa@chbcontent.com
06 - 515 626 04

Tarieven

Omdat elke opdracht een andere aanpak vergt en elke aanvraag een andere samenstelling van werkzaamheden met zich meebrengt, werk ik met een tweetal tarieven. De keuze voor optie 1 of 2 wordt vooraf aan de werkzaamheden in de vorm van een offerte of opdrachtbevestiging opgesteld.

Het Uurtarief

Op basis van een uurtarief. Bij afname van 1 tot 15 uur per maand is het uurtarief €45,00. Bij afname van meer dan 15 uur per maand bedraagt het uurtarief €42,50.

De eerste facturatie geschiedt in twee delen: eerste termijn bij begin werkzaamheden en de tweede termijn aan het einde van de eerste maand. Daarna volgt een maandelijkse facturatie.

 

De Strippenkaart

Het aanschaffen van een strippenkaart, waarbij de werkzaamheden per kwartier worden berekend, dus vier strippen per uur. Strippenkaarten zijn er van 10 uur (40 strippen à €450,-) of 20 uur (80 strippen à €850,-).

Facturatie geschiedt vooraf en maandelijks volgt een overzicht van de verrichte werkzaamheden. De strippenkaart is zes maanden geldig.

CHB Tarieven

Referenties

Christa is een ontzorger pur sang, ze is helder in haar communicatie en schakelt snel en afspraak is afspraak. Ze is van vele markten thuis en weet de weg in de wereld van online media. Heel fijn om de ondersteuning van Christa in te roepen waar nodig zodat ik mij met mijn core business kan blijven bezighouden.

Vasenna B.V.
Ingrid Vasenna

Christa is voor mij echt een administratieve 'rots in de branding'. Ze werkt snel, accuraat en denkt goed mee. Het geeft mij als ondernemer rust te weten dat mijn backoffice in goede handen is. Daarnaast bespaar ik veel tijd die ik met veel plezier in de ontwikkeling van mijn bedrijf stop. Ik ben supertevreden over Christa als mijn VA!

MvB Inzicht
Marleen van Baal

Ze is een topper die snel en accuraat helpt, begrijpelijke uitleg geeft en altijd op de achtergrond aanwezig blijft voor goede adviezen.

Siem
Simone Hagenouw

Christa is een competente collega, die op een prettige manier de voortgang van het productieproces begeleidt en checkt zodat anderen hun werk ook goed kunnen doen. Ze zet een goed evenement neer ongeacht het budget!

BeeMotion
Bert Penraat & Erik Louw

Christa heeft van haar passie haar werk weten te maken; zij weet met de juiste sfeer heldere en pakkende teksten te schrijven die de nieuwsgiergheid van de lezers op social media weet te prikkelen.

Ankeveen Artistique
Ingrid Jeurissen